Explorarea șoferilor și barierelor pentru utilizarea telefoanelor …

Explorarea șoferilor și barierelor pentru utilizarea telefoanelor …

Multe mulțumiri acestor tehnologii moderne, toți experții din domeniul sănătății https://erciyes.academia.edu/MaikNeustadt pot folosi TIC pentru schimbul de detalii adecvate pentru tratament, diagnostic medical, precum și evitarea bolii, precum și leziuni, expediție și evaluare și, de asemenea, pentru cazul cu instrucțiunea medicală Distribuitori de îngrijire cu obiectivul de a îmbunătăți sănătatea indivizilor și, de asemenea, de rețelele acestora.

Membru al familiei sau prietenii (din diferite locații) poate participa la aceste discuții și să înțeleagă recomandările calificate pentru stimularea competenței de sănătate a întregii gospodării. Preocuparea unică sugerată adună una dintre cele mai actuale perspective asupra studiilor standard și clinice pe acest subiect, deschizând noi perspective în direcția abordărilor moderne în medicamente individualizate, precum și de precizie, în mare parte pentru avantajul oamenilor care, pentru orice fel de factori pot avea probleme în accesarea ajutorului medical de calitate superioară.

DR. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, editori de vizitatori Manuscrise ar trebui să fie trimise online la înscrierea și vizitarea pe acest site. De îndată ce sunteți înscris, faceți clic pe acest link pentru a vizita tipul de trimitere. Manuscrisele pot fi trimise până la data țintei. Toate trimiterile care trec pre-verificare sunt revizuite de la egal la egal. Lucrările acceptate vor fi cu siguranță publicate constant în Jurnal (cât de repede acceptat), precum și cu siguranță vor fi remarcate între ele pe site -ul unic de preocupare.

Pentru documentele pregătite, un titlu și un rezumat scurt (aproximativ 100 de cuvinte) pot fi trimise la biroul de conținut pentru anunțuri pe acest site de internet. Manuscrisele trimise nu trebuie să fi fost publicate anterior și nici să fie prezente pentru publicare în altă parte (cu excepția documentelor procedurilor de conferință). Toate manuscrisele sunt Află mai multe arbitrate complet printr-un proces de revizuire a colegului unic.

Oportunități ale tehnologiilor de comunicare informațională … Fundamentele explicate

Journal of Personalizate Medication este un acces internațional de câștig de la egal la egal la egal la egal la jurnalul lunar obișnuit lansat de MDPI. Vă rugăm să consultați pagina Orientările pentru scriitori înainte de a trimite un manuscris. Costul de procesare a articolului (APC) pentru revista din acest jurnal de acces deschis este 2000 CHF (franci elvețieni). Documentele trimise ar trebui să fie bine formatate și să utilizeze și o engleză excelentă.

Telensiunile împlinește 20 de ani în acest an. La 20 de ani după ce a apărut ca mijloc de conservare, precum și de creștere a accesibilității magazinelor de droguri în toată țara Dakota de Nord, inovatorii telefoanelor se deplasează chiar în agravarea curată și sterilă, depozitarea medicamentelor sigure, consultările medicale și multe altele. Tele telefoanele a trecut de la un proiect pilot la tehnica aprobată în 25 de state, potrivit Jessica Adams, Pharm, D, supraveghetor al Afacerilor de guvernare pentru Telensiuni, un furnizor de servicii de televiziune foarte timpuriu obținut de Cardinal Wellness în 2016.

În timp ce farmacologii, furnizorii, oamenii, plătitorii, precum și autoritățile de reglementare recunosc avantajele pe care Telehealth le poate oferi magazinului de droguri, serviciile bazate pe tehnologie vor continua să se extindă. La cel mai de bază, telestarmacia permite unui farmacolog să gestioneze un site de distribuire la distanță prin intermediul tehnologiei audio-vizuale conforme HIPAA, conforme. Farmacistul supraveghează de la distanță tehnicienii de televiziune, confirmă rețetele și, de asemenea, sfătuiește persoane din zona lor de stocare a medicamentelor gazdă.

Una dintre cele mai recente evoluții este utilizarea verificării la distanță pentru agravarea sterilizată IV la Colegiul din Carolina de Nord (UNC). Farmaciștii au văzut posibilul să echilibreze munca în mai multe farmacii care foloseau pregătirea BD Pyxis IV pentru a pregăti opțiunile IV sterilizate, au discutat despre Lindsey B. Amerin, Pharm, D, MS, BCPS, supraveghetor al magazinului de droguri și profesor asociat de educație profesională și învățare la Colegiul de Droguri al UNC Eshelman din Church Hillside, Carolina de Nord.

Ghidul final al timpului este acum pentru telehealth și telefoane

Sistemul Pyxis folosește tehnologia bazată pe gravimetric pentru a lua în considerare și confirma, de asemenea, produsele agravate, discutat despre Amerin. Sistemul imagină procesul de compunere, care este de obicei îngrijit de un profesionist și, de asemenea, revizuit de un farmacolog regional. Deoarece farmacologul la fața locului folosea imagini produse de sistem, nu a existat o distincție vizibilă între evaluarea imaginilor în camera alăturată sau la 25 de mile distanță.

„Când am făcut studiul de cercetare, statul nu a avut linii directoare în legătură cu acest tip de televiziune”, a afirmat Amerine, așa că am creat studiul cu mărturie la fața locului la fața locului pentru toate produsele sterile intensificate.„Când a început pandemia Covid-19”, am primit o renunțare de la Consiliul de Droguri [Stat] pentru a putea face această verificare a articolului curat și steril de la distanță, atâta timp cât durează situația de urgență pentru wellness ”, a afirmat ea.„Campania noastră următoare este să putem utiliza telefoanele în mod obișnuit pe termen lung pentru a face mai multe partajări de muncă pe site-uri web.

Nefiind legat de magazinul de droguri te eliberează la fel de mult ca să petreci mai mult timp cu persoanele fizice.„Roger Rose, RPH, supraveghetor al serviciilor de farmacie pentru Wickenburg Area Health Center, a deschis prima telestarmacie în Arizona în 2019. Wickenburg a avut mult timp un centru de satelit în comunitatea Congresului, care are legătură cu 16 mile distanță.

Conducerea către Wickenburg pentru a încărca rețetele nu este întotdeauna sensibilă pentru indivizi. „Am făcut distribuții la clinica Congresului de două ori pe zi, însă asta nu a funcționat întotdeauna”, a spus Rose. „Persoanele încă trebuiau să meargă la reședință după ce clinica lor vor merge, apoi se întorc mai târziu, sau poate a doua zi.